Segítséget kérek
  • Balumann
    nekem is memóriával van hiba még mindig, már többször kértem, de mostmár valószínü vé vált a probléma, csak szeretném megkérdezni hogy lehetséges-e a probléma. Ha valaki olvasta miket még régebben írtam, hogy volt 1 512-es, Kingmax 433 Mhz-es, PC3500-as ramom, és most nemrég vettem egy PC3200-as, 400 MHz-es memóriát, és azóta kidobál kék képernyőkkel hogy rendszer hibát talált a memóriában, leállnak a programok megától, a goldmemory hibát talál, és telepíteni is alig van amit feltudok. Most bennevolt 1 egész napig a régi, és most az új is, és telejsen normálisan működött minden. Most akkor szerintetek az a baj, hogy nem megy össze a 2 memória, vagy most mi? (volt egyszer bios frissítést is megpróbáltam, de az a biosban átállított valamilyen ...clock akármit 100 MHz-re 133-ról, és akokr sokkal lassabb volt minden, de akkor működött (csak akor meg idő után kifagyott a gép, nem válaszolt csak a resetre)
    Ahol berakták nekem a memóriát, elvittük a gépet (azért hogy hátha van valami különösebb dolog ezzel a berakással, inkább szakember csinálja), ott berakták, és csak így elindították a win-t és azt mondták jó, és azt mondták hogy véletlenül most pont ugyan olyan memória van a gépbe.
    Szerintettek mit érdemes csinálni?
    Ja és elvileg fizettünk is egy ezrest ezért hogy berakják...