Segítséget kérek
  • menyasszony
    Először is köszi a segítséget, de azt hiszem, h ennyi még nem elég, mert azt elfelejtettem megemlíteni, hogy ilyen installáláskor is elő szokott fordulni, ill mostmár nagyon sűrűn van ilyen. A memóri hibát hogy értetted? Úgy, hogy akkor, abban a pillanatban volt vele vmi gubanc v a memóriában vmi végleges hiba keletkezett és innentől kezdve szar az egész?

Na mind1 a lényeg, h szar az egész. Van egyolyan baja is, h egyszer csak fogja magát és újraindul. Egy héttel ezelőtt még nem csodálkoztam rajta, mert az a rendszer már eléggé le volt fertőzve (szerintem), de ez a mostani csak 2 napos és az öcsém már jelezte, h megint csinálja, pedig a Windows után az első két dolog a Nod32 és a Kerio4 volt. Lehetséges, h a bootszektorba íródott be vmi rohadék v a memória hibája okozza?

...Én már ki vagyok. Sose bántottam a gépem, nyugodt ember vagyok, de lassan elérem azt a szintet, h belerúgok egy óriásit. Mielőtt ez bekövetkezne légyszi segítsetek. Nagyon szépen köszönöm.

Aláírás: egy bánatos kockafej

EVERYBODY HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja a gépem: AMD 2600+, Radeon 9200, 2x256MB RAM, Samsung 160GB // Windows XP Pro SP2, NOD32, Kerio4