Segítséget kérek
-
Remélem tud valaki segíteni rajtam, mert én elég tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban.
Egy vírust (vagy kártevőt) kaptam be valószínűleg. Msconfig -ban, automatikus indításnál van egy kdwqc.exe bejegyzés. Namost, folyamatokban nem találom (tuneup utilites 2008 sem mutat semmi gyanúsat), és az msconfigban leírt helyén sem találom ami a C:\windows\system32 (rejtett és védett fájlok megjelenítése be van állítva!).
NOD32 (3-as verzió, ma frissített legutoljára) nem talál semmit. A Microsoft Windows kártevő-eltávolító látja ezt a fájlt, megakad rajta, majd tovább megy, kiírja hogy Fertőzött fájl: 1 majd keres tovább és vissza ugrik még1x arra ugyan úgy a system32 mappára, és 2 fertőzött fájlt ír. Majd keres tovább, aztán egyszer csak kiírja hogy hibajelentés küldése...
Megpróbáltam természetesen msconfig-ban kivenni, kivettem előle a pipát, OK, gépet újraindította, és ugyan úgy ott van kipipálva.
Eddig nem volt, amióta van nem indul el az Azureus, Object dock, és még 1-2 dolog, amik eléggé hiányoznak, és nem jövök rá, hogy mitől lehet.
Ha legalább a fájlt látnám, akkor esetleg tudnám kitörölni, átnevezni vagy ilyesmi, de nincs ott a system32-ben (windows kereső sem látja).
Próbáltam google-ba beírni ezt a fájlnevet, de semmi találat.
Remélem lesz valakinek valamilyen ötlete :(