Segítséget kérek
  • Dying Soul
    sziasztok! van egy nagy problemam!

ma kezdodott a dolog, miszerint nem tudok megnyitni bizonyos oldalakat, igy peldaul ezt a topikot sem, sot egy SG topikot sem (most mashonnan irok) es peldaul a google-ba, ha beirok valamit, akkor csak tolt a bongeszo, de nem tortenik semmi! tegnap szorakoztam az antivirusokkal es az egyik (kaspersky int. sec.) az letiltotta az egesz netet (tul magasra vettem a web AntiVir-t), de utana ujra felraktam a programot ujra es visszaallitottam es lett net. ma pedig a progi masik verzioja van fent (kaspersky av 7.0.132), ami mukodni mukodik, csak epp nem tudom, o-e a ludas a dologban (abban, hogy most nem nyilik meg minden oldal).

ami erdekes, hogy net az tuti erkezik a gephez, mert a modem jol villog. azonban a talcan ket ikonom van. az egyik: local area connection 100 mbps, a masik ikon pedig az internet connection, ami most csak 5-10 kbps! ugy gondolom, hogy valami blokkolja a netem, de otletem sincs, micsoda. ha rakattintok a halozat javitasara, akkor azzal jon, hogy nem sikerul a DNS chache-t rendbe hozni. olvastam neten, hogy "megtisztitani" a DNS-t az egyik ipconfig paranccsal lehet, de olyat az en gepem nem tud, mert ez tinyXP es ebbol az a parancs kimaradt.

szoval osszefoglalva: tegnap virusirto blokkolta a netet, azt megoldottam, de nem tudom, hogy milyen sikerrel, mert tegnap meg megnyitott mindent, ma mar nem, es itt, hugomnal minden mukodik. del korul ellenoriztem at a gepet es nincs virus rajta, szoval fogalmam sincs mi a baj.

Segitsetek legy szives!