Segítséget kérek
  • balcsi70
    Sziasztok.Egy kis segitségre lenne szükségem.Vettem egy Advent 7209-es Notebook-ot,adták hozzá a Win. Vista Home Premium-ot(adták hozzá ugy hogy rajta volt),minde n frankó volt mindaddig amig probáltam telepiteni a kis progijaimat.A Daemon tools telepitésénél kiirta hogy nem kompatibilis ezért nem telepithető.Jo ok,mondom akkor ráteszem az Alcohol-t.Rá is ment egy csomoszor rád szol a Win,hogy bla bla bla, aztán fölment rá, és ujrainditás után,semmi mást nem csinált csak állandoan ujraindul,meg ujraindul.Na mondom akkor legyalulom,(amugy is az 1Gb ram-bol eszegetett szépen 400-valamennyit),jó rá az XP-t frankó be is jön,de mikor beraktam neki a TW3 Driver v1.6-os Cd-t amit kaptam a géphez,ebböl 2-ő dolgot lehetett rárakni. Az eszközkezelöben ott vannak a csomo sárga kérdöjelek.Nincs hang.Az Audió driver telepitésénél,:Az illesztöprogram telepitése sikertelen.Ehez az illesztöprogramhoz nem található eszköz. Ugyan ezt irja ki a Modem-nél is. A VGA-nál-CD-n kettö driver van:Intel-nél:Ez a számitogép nem felel meg a szoftver telepitéséhez elöirt minimális követelményeknek. Az Nvidia-nál:A telepitö megállapitotta,hogy a használatban lévő rendszer nem Windows Vista.Ezt a programot,valamint a vonatkozó meghajtokat Vistára tervezték.

Röviden ennyi.Mikor ment a Vista a videokártyánál valami Nvidia Gx 7300-ast irt ki talán.Most az eszközkezelöben nem ir videokártyát. Ha valaki végigolvasta és tud segiteni kérem irjon.Elöre is köszönöm.

Ui:A boltba azt mondták hogy Kompatibilis a gép az Xp-vel,tehát az rajta van,na de milyen drivereket keressek,hogy legyen hang meg stb.