Segítséget kérek
-
kriszta0910 #10471 A segítségetekre lenne szükségem. Feltelepitettem az google eart
programot, majd mikor beléptem egy idő után lefagyott és újraindult a
gép. Ujrainditás után már nem volt semmi a gépemen se ikonok se start
menű, csak 1 kurzor. Probáltam a telepitőlemezről a javitást de az se
sikerült. Majd néhány óra múlva rájöttem hogy ha bejön az üres
képernyő akkor a ctrl+alt+del billenytűvel a feladatkezelőben az uj
feladatnál ha beirom, a total elérését akkor megnyitja és onnant el
tudom érni a programokat. Sajnos a feladatkezelőben nem szerepel az explorer.exe és a rundll32.exe sem ezért nem indul a startmenű sem. A feladatkezelőből se tudom > elinditani ott sem jön be semmi. Leellenőriztem a gépem a nod32-vel, a > ad-adwere, a spybot, a spyware terminátorral, de nem talált semmi > virust vagy kártevőtr, max pár regisztrációs bejegyzést. Uninstaltam programot e akkor sem oldodott meg semmi. Nem tudom mi lehet a baj, igaz az a rogram nagy gépet igényel de az origo honlapján az volt elég 500Mhz gép is hozzá, de nem volt jó. Már 4 napja probáltam mindent de nem sikerül megoldani a hibát. Kérem szépen akinek volt ilyen problémája vagy tud segíteni az adjon tanácsot. Eddig mindent egy oldottam,de ez már nekem is magas, pedig mindenem a gép 15 éve használom és másnak mindent megcsináltam csak ez n em sikerült. NEm akarom újratelepiteni a gépet, mert sok minden van rajta és az rengeteg mire visszateszem, ha persze megvan. Az inditómenűbe a config nem tudja azt a 2 programot betölteni,azért nem müködik rendesen.
A rendszerinditáskor is csak az inditómenűben ez a bejegyzés található
Nod32 Antivirus System c:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
Zone Labs Client C:\Program Files\Zone
Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe Microsoft Windows NT Operating System
C:\winnt\system32\cftmon.exe Microsoft szinkronizáláskezelő
C:\winnt\system32\mobsync.exe
A feladatkezelőben ezek állnak induláskor
system
smss.exe
csrss.exe
winlogon.exe
services.exe
lsass.exe
svchost.exe
svchost.exe
poolsv.exe
msdtc.exe
nod32krn.exe
regsvc.exe
mstask.exe
vsmon.exe
winmgmt.exe
mspmspsv.exe
svchost.exe
inetinfo.exe
svchost.exe
taskmgr.exe
Nem szerepel benne az explorer.exe és a rundll32.exe ami a egfontosabb
Ha az explorer.exe elinditom akkor egy pillanatra feljön a start menű
de utána eltünik.
AKi tud kérem szépen segitsem mert tanácstalan vagyok.
Tudom használni a programokat a feladatkezelő és a total segitségével, csak ami a windowshoz kell az nem indul, amit az explorer.eyxe irányit, az akasztott ki mindent
Előre is köszönöm annak aki segit nekem.
Kriszta