Segítséget kérek
  • Sugam
    sziasztok. egy iszonyatosan idegesítő probélmával fordulok hozzátok.
    Egy szép napon elkezdett hörögni a gépem, amit mar eleg sokszor csinalt.. 1-2két "paskolás" es csöndben maradt. 2napja is ez történt , de volt bennem egy "kis" ideg, es rabasztam 1óriásit a gépházra.
    erre elmegy a kép besötétül... mondom ügyes voltam...
    oké, ujra indítom a gépet. minden megy mondom magamban , mégsem romlott el.töltöttem le zenéket stb..
    másnap kapcsolom be a gépet , és látom ,hogy SEMMIféle adat amit elötti nap letöltöttem NINCS meg. gondoltam valami virus vagy valami efféle...
    minden fajta programot kiprobaltam semmi nem jelzett semmit.
    szoval az egész probléma úgy néz ki ,hogy ha letörlök valamit es ujra indítom , akkor az lent sincs. ha letörlök valamit a gépről és ujra indítom akkor az megint fent van, tehát mintha belenne állítva 1 üzemmódra , es azt tölti be a windows minden egyes betöltésnél, pedig kikapcsolásnál írja, hgoy beallitások elmentése.

megkértem bátyámat ,hogy segítsen, de az 1 f*sz... lefutatta ugyan azokat a programokat mint én SEMMIT nemtalalt megint, es mondtam akkor nyomjuk ujra windowst es erre mongya nem....
    lehet ,hogy mar csak az segít, de erre meg azt mondja ,hogy fölösleges 1 olyan windowst ujra rakni aminek semmi baja nincs.. mondtam magamban akkor bazdmeg magad.

nagyon nagy help lenen ha valaki tudna valami okosat mondani :/...
    előre is köszi.
    (formatalason gondolkozom..)