Melyik ISDN modem a jó melyiket vegyem??? HELP???
-
Mivel ti most ketten együtt partiztok, nagyon gonosz dolgokat fogalmaztok meg, és nem is foglakozom veletek. Majd ha különváltatok, normálisabbak lesztek megint.
De ha meg kell magyarázni, legyen.
Sid megint te kezdted a másik dolgainak ócsárlását. Idejöttél, elkezdted mondani, hogy az ISDN szar, egyebek. Te kezdted, nem én.
Több dolgot tudok mondani: neked nincs saját elérésed.
Éjjel-nappal megy a net. Tudom. Örülj neki.
A LAN helyhez kötött. Mikor lesz neked olyanod?
Mivel itt totál nem az ISDN vs. LAN-ról volt szó, ezért megkérlek, ne nyomd itt magad.
Senki sem mondta, hogy az ISDN jobb, mint a LAN. Csak te nyomod magad a LAN-ra.
Ja, és nem tudom, hogy miért hiszed, hogy körülötted forog a világ, és minden rólad szól. Ha nem bevakkantanál ide néhány bunkóskodó mondatot, aztán mennél tévézni, akkor tudnád, a topic arról szól, hogy milyen isdn-kártya a legjobb. De a cím: modem. Erről folyt a vita, és arra mondtam, hogy nincs modem. Nem neked. Nem vagy te olyan fontos, hogy minden rólad szóljon.
Ja, nem kell bevinnem a CH épületbe, tudod létezik olyan, hogy kollégium. Hallottál már ilyenről?
Sid elfelejtésedre annyit, hogy a modem az modem, az isdn-en nincs modem, nem helytálló az eszemefuttatásod. Egyébként meglehetős butaságra vall azt hinned, hogy egy csettintésre kapcsolódom az Internetre.
OH! Még egy kérdés! Ezek az elmés hozzászólások most éppen miről jönnek? LAN-ról? Ja, az jó. Akkor bocs.
Tomcat, neked nincs kettő géped, ezt te legalább annyira tudod, mint én. Mint mondtam, szépen elvoltam ebben a topicban, mire jön Sid, hogy milyen szar az isdn ( nem hiszem, hogy nem fogadna el otthonra valami internetet. Nyáron mintha jó lett volna, hogy ott volt a modemed. ) . Te meg a sok eszeddel a pártját fogod. Ellenem. Ami nem lenne baj, csak nincs vitaalap. Nem mondtam, hogy mi a jobb, semmi ilyesmi. Ja és nagyon köszönöm, hogy a nagy tapasztalt öreg harcos módjára megosztod velem tapasztalataidat, de senki nem mondta, hogy a Matáv a jó és a szép. Tudod jól, hogy nem vagyok Matáv-párti.
Na mit mondtok? Bár szerintem totál nincs ráé szükség, de felajánlom a döntetlent. Ne abból álljon a fórum, hogy mi baszogatjuk egymást. A helyzet itt az volt, hogy a Sid bejött, és elkezdett menőzni a LAN-al. Na és? De nem baj, csússzunk el mellette.
ja még can egy, Sid, azért ezt "nem mint egyesek... :)"
Akár ott van a szájli, akár nem.... kb. 30-40x annyit ülsz a számítógép előtt.
"már éjjel-nappal mehet, mivel nem lesz hálókorlát, másrészt a koleszban úgy is mindig a gép előtt ülök, "
"Másrészt igy edződöm, ki tudok birni legalább két napot net nélkül, nem mint egyesek... :)"
Azért ezt a mondatot a Cilától vagy a Takitól megemésztem, de tőled sok. Ezt lásd be. Hetente kb. 3 órát gépezem. Te naponta.