Milyen alternatívái lehetnek a vallásoknak? Mikor lesz rend?
  • czihaki
    #219
    Soha a büdös életben nem lesz rend se becsület a vallás közösségekben, mert egyik hazugabb megjátszóbb, mint a másik. ------Nem csak az hazugság amit beleszuggerálnak a népek fejébe de az is hogy a papok Isten vagy épp Isten fiának kinevezett zsidóra esküt tettek hogy ők tisztességesek , szűz életet élnek.--- Hát persze igy terjedt el valószínűleg tőlük --és a börtön lakóktól-- a homoszex. DE a pedofília is-- hiszen ha egy gyermeket meg félemlítenek, akkor az hallgatni fog a szexuális bántalmazásáról vagy ép egy éhes utca gyermeket megetetnek rendszeresen, akkor az a szerencsétlen gyermek mindent megengedett egy szemét papnak. Csak bele kell gondolni hogy mennyi férfi volt egy kolostorban összezárva, elzárva a természetes élettől==
    ------Homoszexualitás, hiszen a szervezet követeli azt amire szüksége van hormonálisan, hogy megtisztulhasson a test, vagy természetes módon, vagy önkielégüléssel vagy alkalom kínálta kapcsolat szerzéssel. Megjátsszák csak a tiszta szentet, hiszen ha egy férfi soha nem elégülne ki, akkor rövid időn belül megdagadna a prosztatája és amiatt nem lenne vizelete se, a vesének annyi lenne, a szervezet mérgeződne stb.

    Csak bele kell gondolni-- ma sincs minden embernek munkája akkor miképp élhettek a középkorban vagy annak előtte?-- Milyen választása lehetett egy éhes fiatal férfinek vagy nőnek? Kolostorba vonultak-- vagy is inkább az éhezés és otthontalanság miatt vagy épp azért mert a már meglévő papok agyon szuggerálták a gondolkodását!--Mert épp ésszel nem hiszem, hogy egy fiatal bezárkózna egy tömegszállásra amikor kint az éltben szerelemben élhetne.
    S az hogy a korunkban egyre több lett a homo vagy a pedofil azon nem lehet csodálkozni hiszen genetikailag egyre több generációnak átörökítették ezeket a hajlamokat.
    ----A reformáció csak azért lett, mert volt egy olyan német püspök aki nősülni és gyermeket nemzeni vágyott.-- Igy vált egy zsidó hitesből Istennek fia, mert ezzel az érvvel jobban elfogadták, mint keresztény református hitet. Holott élt és halt az a zsidó férfi, ----mint minden szerencsétlen ember, aki a hatalommal szembeszállt.