• Ren
    Bar mar gyanakodtam mikor eloszor jatszottam vegig, most kiprobaltam es bejott: a masodik kuldetesben, mikor a fold alatti bazison kell maszkalni, mukodik az a verzio, hogy nemet egyenruhaban, nemet katonak alcazzuk magunkat :) A trukk csak annyi, hogy halottrol nem lehet leszedni az egyenruhat (gondolom a verfoltok es lukak miatt :) ), ehhez elve kell elfogni valakit. En ugy csinaltam, hogy a felso szint bejaratanal megvartam mig felkel es kijon az or, utana lelottem (persze csendes fegyverrel) A kulcsaival bementem az ajton, kinyirtam meg egy ort (ezt lehet, hogy el lehet kerulni) es utana az egyik hatso teremben a falat sikalo katonat elkaptam. Az elkapas ugy mukodott, hogy a hatamoge osontam, es leadtam a feje melle nehany figyelmezteto lovest :) (Egy masik alkalommal meghallott, de rogton megadta magat) Ha feltette a kezet, akkor jobb klikk es caputure. Ezutan mar lehet az inventoryjaban turkalni es le lehet szedni rola az egyenruhat. En nemet fegyvert vittem magammal, nem tudom, hogy ez szamit e. Az also szinten lehet egy hatizsakot talalni, valamint robbanoanyagot mellette, ezzel elintezheto a robbantos resz. A fenykepezesnel vigyazni kell, hogy a tudosok ne vegyenek eszre. (pl a hatuk mogott kell csinalni)