• VRSDM
    nagyon jó lánybarátom szülinapja
    tényleg imádom a kislányt :)
    lementünk egy haverommal pilisre a szülinapi bulijába, egy vendéglőbe volt miénk a pincehelység
    a lány palija meg az egyik bmx-es haverom szóval megvoltunk 3an haverok :)
    egész éjjel iszogatás szívogatás beszélgetés táncikálás kajálgatás tök jól telt minden
    majd mentünk a házigazdáékhoz aludni, szivacsok kikészítve, mindenkinek pokrócocska stb,
    lerakjuk a fejünket, eltesszük magunkat holnapra, és az egyik debil fasz a társaságból pofázott, és beszélt, vágjátok tipikal idiótarészeg,
    egyszerűen nem tudta befogni, ezzel már mindenki agyát felbaszta, de nem akartam én ott patáriát csapni,
    majd amikor kiment wc-re s úgy jött vissza hogy neki kell az inhalálója, és játszotta hogy fuldokol, persze ezt is csak viccből látszott rajta, akkor felpattantam a viktor (spanom) egyből lefogott, szülinapos szintén.
    tudni illik nagymamám tüdőrákban halt meg most 24-én karácsonykor.
    ezt így a gyerek fejéreordítom fröcsögő nyállal majd a bicós haver is elhúzott okés visszafekszem gyerek kb. 5emberrel alrébb ledőlt és befogta végre.
    aludnánk el, én még akkor is géppuska szívvel kábé szétrobbantam de tényleg nem akartam ott balhét, így is volt fedél a fejünk felett stb. szülei a lánynak mit gondolnának.
    meg ugye mindig az az okosabb aki halgat...
    aztán rá 15percre " na megyek rágyújtani megyek megetetem a rákokat "
    ...
    itt elszakadt a cérna és ha már én ugrottam ugrott a haver is majd ha mi ketten akkor a bicóshaver is és ő meg a haverja le se reagálták hogy mivan mire a balletterembe (egy ilyen balettes tükörteremben aludtunk) a tükörre már fröcsöggött a vér.

meleg volt :D
    kapta az ívet, házigazdi lány leállított meg a nővére minket,
    otthagytuk, megmostuk a kezünket és mentünk aludni. gyerek meg haza.