• DJ Skyline
    de túldramatizáljátok ezt az egészet, lassan egy hónapos kommenten megy még a vergődés. :| bár ahogy látom 2 nap alatt lezajlott, úgy hogy fontos volt ezt előhozni, hogy ismét arról menjen a vita, mire is gondolt klart, mikor azt írta, hogy "megvan minden spor". őszintén, nem a leszarható kategóriába tartozik? :| remélem a téli szünetben is ez lesz még a téma, olyan izgi. pláne hogy már szardobálás is van, ki mennyire ért, vagy nem ért a DnB-hez, meg ki mekkora DnB félisten. kár hogy már erről szól ez az egész, kb olyan mintha a Schumacher rajongók elkezdenének verekedni a lelátón. miért kell méregetni egymást, hogy ki mekkora DnB szakértő, kinek mekkora a zenetára, kinek mi van meg? :| most én is mondhatnám, hogy megvan nekem a Moving Shadow 01.1 eredetiben, de 1) kit érdekel, 2) ettől nem leszek nagyobb ember a topikban. ezért nem járok el bulikba, mert gondolom ott is ugyanez megy, hogy kinek mi van meg, hogyan tud táncolni, és ki mekkora csicska g×ci mert nincsen meg neki ez az, vagy éppen nem tud táncolni DnB-re. ikszelés meg ami van még. dzsézés meg sárfeszeszezés (ß). de a múltkor ellipszilonoztam, jóvagyok? fú remélem beillek a körbe. és megvan a 2011-es Soccom & Tamas kiadvány, remélem jóvagyok, és igazi DnB-s lehetek a szemetekben.

nem beszólni akartam momy és derwin, de jó lenne ha nem erről szólna a topik, hogy kinek mi van meg, és ki mit mondott, mit értett az alatt. :| részemről ennyi, nem is akarom tovább folytatni.