Maya
  • Benyo
    Hello!a Maya 4.5 miben más mint a 4.0? Neharagudjatok hogy ilyennel zaklatlak titeket de mindenképpen segítségre szorulok...Szoval 2 dolog is lenne.Az egyik az hogy ha van egy karakterem (poly) és arra hogyan tudok FUR-t rakni?Mert ha rányomok hogy Attache, .new akkor rárakja öszze vissza.Ezt ugy képzeljétek hogy pl van egy mokus és akkor nem az egész testét boritja be hanem csak a kezén egy kis felűletet meg a fejebubján , az orrán szoval teljesen logikátlanul össze vissza.<-----Na ez miért van? És ha már furrol beszélűnk akkor azt is írjátok már le léci hogy hogy lehet az emberemnek a fejére rakni, tehát hajat varázsolni neki.

-a másik nagyon fontos dolog az a renderelés.Szoval végre meg van a Mental Ray de nem vágom hogy a rákba kell elöcsalni a GI-t rajta...!? Megtaláltam a render Globalsban a Global Illuminator nevű funkciot és be is kapcsoltam, de semmi sem törtnik...Talán valami értéket kell állitani?Vagy mi?És a sima maya renderben hogyan lehet elöhozni?Asszem tegnap láttam a www.zoorender.com -on olyan györörű mayás képeket amiket nagyrészben a render tett széppé, és nem értem hogy hogyan kell olyat.Nagyon megköszönném ha válaszolnátok erre a pár kérdésre.Nagyon sokat segítenétek.Elöre is köszi.