• Dante73
    #4202
    Nekem az a bajom a re-bootokkal, hogy van egy felépített világ, amit dobhatsz ki az ablakon. Ha úgy nézem a legtöbbet, hogy film, akkor általában a nézhető kategória, esetleg jobb annál, viszont nem az, amit megszoktam.
    James Bond a legjobb példa. Lehetett volna kissé modernizálni, de megmaradhatott volna a sármja, a humora a filmnek. Most kapunk egy tankot. Mindenen átgázoló gyilkost.
    Vagy ugye st. Jók az új filmek, sci-fi-nek elmennek. De ez már nem az a világ. Próbál az eredetiből táplálkozni, de egy újidővonal... Mikor annyi, de annyi folytatási lehetőség lett volna, akár a nagyfilmeket, akár a sorozatokat nézzük.
    Ugyan ettől tartok a Csillagkapunál is. SGU kicsit önmaga paródiűja volt, illetve a csillagkapué, (Ha emlékeztek arra a részre, mikor különböző filmötletek jönnek elő, az egyik "szkecs" a fiatal szereplőkkel operált, nekem az ugrott be róla) Viszont, azt is lehetne valahogy folytatni például. Vagy vannak más lehetőségek is. De újragondolni ismét az egészet... Nem tudom. Meg fogom nézni azt is, de sok jót nem remélek tőle.