Konzolosok gumiszobája
  • CSOCSO
    nah nem is tudom ki veszekedett arról hogy ha a ps2 39 fps el megy akkor az szétbomlik a kép mert nincs fele és a tv nem tudja kirkni a félképeket:))) ha a ps2 10 fps-t rak ki de legyen 11 akkor azt a ( mondjuk az átlagos tv-k 50 hz körüliek) akkor mondjuk egy fps-t kirak 5 ször... ha meg 80 fps el megy a ps2 az tök mindegy mert a tv nem tud többet mint amit tud!! de sosem esik szét mert a tv ben nincs v sync off!! tehát sosem esik szét a kép!! mindig láti fogod csakhát az akadozás az akadozás!!! erről ennyit!!! a GC tuti második lesz és az a fő hogy a gc az nagyon fel fog éledni!!! és nekem nem kell ps2!!!! talán ha igaz lesz hogy majd tud 30 milla poligont de ezt a hírt kötve hiszem hogy igaz!!!! a gt3?? max 5 millio poligon van benne!!!ps3 ra meg várhattok vagy 2004 ig minimum!!!! 2005 karácsonyra talá bejön eurpába is ha nem késik plusz egy évet!! de nem éri meg a sonynak hogy 2 év mulva kiadják a ps3-at!!! egy játékfejlesztés akár eltarthat 2 évig is és akor lesz tökéletes olyan gamez akitől mindenki lefossa a bokáját!!!!!
    meg mit ér a ps2 30 millio poligonja szar texturkkal???
    amugy azt nem értem hogyha egy DVD elö tud álitani TŰŰŰŰ éles képeket akkor egy konzol mé ne tudna????
    Fogjátok már fel hogy végülis a konzolt nem nagyon kéne a pc hez hasonlitani!! a volt nevelőapám amerikában van megkrdeztem már 1 honapja miujság evel kapcsolatban odakinn..azt mondta mindenkinek psxe van..meg ps2...kérdeztem és mé szeretik?? mert rádugod a tv re és kész!!!!
    És nem kéne josolgatni sem mert tuti nem jön be!!!! kb annyia valószinüsége hogy holnap megynerem az ötöslottót..tehát semmi me nem is lottozom..mind1...
    Majd meglátjuk mi lesz!! az XBOX nagyon szép grafot tud de akárhol megnézed mindneki a PS2 re kiváncsi meg a GC re!!!több GBA kelendő mint Xbox érdeklödő!!! azé ez nem semmi!! azt meg hozzá kell tenni hogy game boy bol ( sima pocket color advance) többvan mint psx ből é ps2 ből összevéve!!!nah de mindegy!!!Nah mindegy mentem aludni jok legyetek!!