-------------------------------
  • dunga
    'Aranyigazságok'
    (forrás: CKÚ)

Kedvenc sportom a kétszáz női mell...
    Még nem számoltam össze, de azt hiszem, ezermester vagyok.
    A nősülés marhaság. Ha valaki egy pohár tejet akar inni, nem érdemes az egész tehenet megvenni.
    Az idő pénz! - gondolta a pincér és hozzáadta a számlához a dátumot.
    Nős ember is lehet boldog, csak a felesége rá ne jöjjön.
    Nem akarom elhinni, hogy százezer sperma közül te voltál a leggyorsabb.
    Azért vagyok a világon, hogy másokon segítsek. De fogalmam sincs, mások miért vannak a világon.
    Utálom a házimunkát! Az ember beveti az ágyat, elmosogat, és fél év múlva kezdheti az egészet elölről.
    Már látom a fényt az alagút végén... de miért dudál?
    A nagymamám hatvanéves korában elkezdett napi hét kilómétert gyalogolni. Most kilencvenhét, és fogalmunk sincs róla, hol a fenében lehet.
    A világon háromgajta ember él: olyan, aki tud számolni és olyan, aki nem.
    Mindennek van előnye és hátránya is. Példa erre a házasság. Előnye, hogy minden reggel ágyba hozzák a reggelit, hátránya, hogy mindig ugyanaz hozza.
    Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
    Ahhoz, hogy fényt csinálj, még nem kell istennek lenned, elég, ha eléred a villanykapcsolót.
    Panaszkodtam, hogy nincs cipőm, amíg nem találkoztam valakivel, akinek nincs lába.
    Ha nem akarjuk, hogy a gyerekek hallják, amiről beszélünk, akkor tegyünk úgy, mintha nekik mondanánk.
    -Szeretlek. Te is?
    -Igen, én is szeretem magam.
    Ezen a világon az emberi ész van a legtökéletesebben elosztva. Ugyanis mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicisvel több jutott.
    Minél öregebb a nagypapa, annál jobb tanuló volt az iskolában.
    Ha az ember 40 éves kora után egy reggel úgy ébred, hogy semmije sem fáj, akkor meghalt.
    A pesszimista azt hiszi, hogy minden nő könnyelmű, az optimista reméli.
    Minden férfi a nő javát akarja. A legjavát.