jaja hamar vége lett a balhénak.... igaz nem is volt akkora balhé. de azért a tv meg a sajtó csak ezt hajtogatja. :S azért percek alatt nagy káosz kerekedett. a kordon ki lett téve az út kellős közepére, üveget repültek erre arra. kocsiból a csávó kiszállt szövegelni, de aztán megijedt visszaszállt, de már késő volt, mert egy csávó ki nyitotta újra az ajtaját. szerencsére megállították, ezt azért nem kéne. aztán a muksó bele hajtott az előtte lévő kocsiba, kicsit beszart… szóval káosz volt, de csap pár percig. aztán a kő dobálás, pénz dobálás, sörrel locsolás(amit Tepszics kapott), pár percig jó volt a hangulat. reméltem, hogy elérünk valamit ezzel. de semmi nem történt… :(
103 busz fordulóban ittunk mi is. az a tv-s srác jól bemenekült a kocsi mögé. ő játszotta anno a buzit a Barátok Közben, az tetszett, hogy meglátta pár srác és csak ennyit mondtak, "nézd már ott a buzi" és egyből elindult az attak ellene. :)
Boros Bánk Leventének azért egy kicsit igaza volt, bár kellet volna a nagyobb balhé, el kellet volna foglalni a székházat. :P
Lipcsei beszédjénél is ott álltam majdnem közvetlenül előtte, csodálkoztam, ahhoz képest elég jól beszélt. és most már muszáj a csapatnál maradnia, mert ha elmenne akkor nagyon eljátszaná a becsületét.
viszont nagyon nem volt szimpatikus, hogy 19:00 fele mindenki lelépett. kedden családias hangulatban simán 3-4 órát ott voltunk mindannyian. no mind1... Margit szigetre nem mentem, mert kaptam egy hívást, hogy a fradistákat nem nagyon engedik be a rendőrök. ismét kommunizmus van Magyarországon??? :S