• Láma!
    Kimentem az öregfiúk meccsre.

A tapasztalatok:
    - bejutás: vénaszkenner + szurkerkártya szerintem teljesen értelmetlen így, hogy mindkettő kell. ezzel együtt annyi ideig tartott mint leolvasni a vonalkódot egy jegyen régen, azonban előttünk egy embernek nem akart működni ami miatt 5-6 percig állt a sor.
    - cashless rendszer: villámgyorsan lehet tölteni akár a mobil pontokon is (lányok-fiúk kézi leolvasóval, kártya+pénz kezükbe=összeg a kártyán). viszont a büfé kiszolgálás nem lett gyorsabb... a büfé nem szállt el árakban, sokan is vannak, de van pár gyerekbetegség (pl: ászokat csapolnak nem fradi sört, csapolnak és nem az alultöltős rendszer van, menüben popcorn+kóla szerepel, de nem kérhető zéró kólával, csak simával... kolléga ajánlotta hogy üsse be a simát, és csapoljon zérót, mire jött a válasz az egyik eladócsajtól: "ja, hogy aztán mi fizethessük ki..."
    - pozitív hogy minden büfé fölött 3 kijelző van, egyiken a meccs megy, és minden sarkon van még 2 kijelző bármerre megy az ember amiken a meccs megy
    - hangosítás: nagyon jó, és a viszonylag kevés ember is tudott jó hangulatot csinálni, szóval akusztika is rendben van
    - kijelző: na... ez ha ilyen lesz minden meccsen az ultra gáz... kint van a két csapat+eredmény+idő. se gólszerzők...se plusz infók... a végén próbálkoztak ilyen futó kiírásokkal, gondolom most tesztelték.
    - hangerőmérő: nagyon fapados.... kijelző bal oldalán egy csík ami mozog fel-le. semmi adat, se számok se semmi, csak a csík. ha kiabálnak megy felfele és pirosodik... amikor szasza bemondta kiabálva hogy hajrá fradi, akkor már maxon volt... :D

hirtelen ennyi, ja és a wc-k: ugyan be nem mentem, de nem egy a be és a kijárat, így valószínűleg ott nem lesz majd nagy sor.