Számomra érthetetlen, hogy miért nem Balog volt a balhátvéd
Morrison teljesítménye nálam erősen kérdőjeles, sok az elszórt labda, biztos hogy jó ha védekező poszton látjuk? ráadásul Tokody lövésénél Dohertyvel karöltve nézték ahogy rákészül és ellövi, azon gondolom egyikük sem gondolkozott el, mi lenne ha kilépnének rá..
Schembri-Abdi duó jó volt ismét, a máltai lecserélését NEM ÉRTEM
Shaw becserélését szintén NEM ÉRTEM, jött volna be inkább Vass és akkor feljebb léphetett volna Abdi egy sorral, tudtommal hátrányban játszottunk majdnem végig, akkor meg miért nem vállaljuk fel a 3 csatáros játékot az utolsó 20 percre?
Elding jó volt, harcos, kár volt kivenni arról a posztról, ahol 6 gólt rúgott, és odatenni a teljesen impotens Ferenczit, ma sem láthattunk tőle semmit, de legalább végre lecserélték..
Short megint elcserélte magát, buta döntés volt már alapból Alcantara-t kezdetni + Elding szélsőként játszatása a másik buta döntés volt, de hát érthető hiszen Ferencziben mindig benne van a gól. Csak titkolja....
Shaw egy nagyon jó játékos VOLT, és egy nagyon jó személyiség, de sajnos öreg, azt hiszem mindenki szívesebben látna egy Szabó Rolandot, vagy Nyilasi Bálintot helyette a névsorban.
remélem a hátralévő meccseken valami hasonló csapat fog kifutni a gyepre és Short is kifelejti majd a spanokat a kezdőböl.
Megyeri/Haber
Csizi Dragó Tuto Balog/Wolfe
Schembri Doherty Vass Tóth
Elding Abdi
Ferenczi illetve Morrison meg üldögélhetne pár meccset, hátha rájönnek hogy ez nem a 4es 6os, ide nemjó a villamosbérlet, ez a FERENCVÁROS.
Stockley-t csak azért nem veszem ide mivel az ő hozzáállásával maximálisan elégedett vagyok, csak vannak momentumai szinte minden meccsen amikor elviszi a lelkesedés és bakizik, egy kis pihenés lehet,hogy jót tenne neki.