• Grenzjager
    pontosan itt van az ellentmondás...

mert ha az ótvar mlsznek akar megfelelni az FTC Zrt vezetősége, akkor hol a kitiltás, hol vannak a tettesek, kik a bűnelkövetők/szabálysértők?
    Továbbá mi értelme is van kártyás adatgyűjtésnek, ha pont nem a renitens lázadó rebellisek ellen használják? akkor minek az adatgyűjtő kártya?

Persze a Zrt védekezik, hogy nem tudja miért kapta a büntetést. Bravó! Továbbra is azt teszi a vezetőség amit eddig. Soha, semmiről, semmit sem tud.... hurrááá

Nekem kártyám továbbra sincs...de ha lenne is, na nem a Fradi labdarúgó csapata lenne az amiért kimennék, hanem h újra együtt legyen a társaság. Mert a noname angol edző szerint piszok jól játszottunk a Vasas ellen. Erről mondjuk konzultálhatna a fejlett nyugati angolszászkutya az elmaradt, rohadt keletiek közül akár Kopunoviccsal is... de ha lenne mersze még magyar szakember véleményét is kikérheti.

Ferenczi már idősebb, neki már nem sokáig fog tartani fényes pályafutása... a légiósok??,..... eddig nem akartam konkrét véleményt alkotni.... de mindegyik nyugati európai (nem vagyok über-keleti gondolkodású de a jelenlegi angol és spanyol játékosok kutyaütők, talán az ír gyerek még kivétel)játékost ki kéne rúgni a csapatból.

Az angol negyedosztályú Eldig vagy mi a neve - lényegtelen, nem tanulom már meg, mert minek? - nulla, egy nagy rakás nulla. Ő mondjuk se a Nyíregyházába se a Diósgyőrbe nem férne be, ami jelzés értékű. Azért mert 20 helyzetből eddig értékesített 3at? (ok lehet 4et.... tökmindegy)

szépen lassan kialakul az "Üllői úti színház". Bemész, leülsz, tapsolni szabad, baseball sapka - kapucnis pulcsi - magas-nyakú garbó tilos! felállni tilos, gólnál lehet hangoskodni, de egyéb vélemény nyilvánítás tilos.

...