Grenzjager#14553
vannak sérültek a Lokinál is, nem múlt el nyomtalanul a Liverpool elleni meccsük.
"Bodnár Lászlónak a bokájával van probléma, Mészáros Norbert a combemelő-izmával bajlódik, Kiss Zoltánnak a térde fáj, Luis Ramos pedig combizom sérülést szenvedett, tehát ők nem valószínű, hogy tudnak játszani vasárnap. Szintén nagy érvágás, hogy a Rudolf Gergely továbbra is maródi, de Szélesi Zoltánra és Máté Péterre sem számíthatunk."(dvsc.hu)
KAPUS TÉMA:
na a vicces máltai kapus fog védeni a Debrecen ellen.....
utoljára mikor játszott egyáltalán? jhaaa a máltai válogatottban... bravó....
mellette ott van Holczer, ő tavaly és idén is bizonyított már a az nb2es csapatok meg a Vasas ellen.... bravó
Megyeri meg U20as válogatott keretben... persze szóhoz sem fog jutni Gulácsi(Liverpool) mögött.
Berki Krisztián, az FTC. zRt. vezérigazgatója a Ferencváros mai sajtótájékoztatóján elmondta, a hétvége folyamán találkozik Terry Robinsonnal, akitől a keret megerősítését kéri majd, elsősorban magyar játékosokkal. A vezető továbbra is elérhetőnek tartja csapatunk számára az 1.-5. hely megszerzését a bajnokságban. -Terry Robinsonnal, aki a klubban a szakmai munkáért felel, hétvégén találkozok, és megteszem a javaslataimat neki. Elsősorban a keret megerősítését kérem majd, méghozzá magyar futballistákkal. Az idény előtt kitűzött 1–5. hely megszerzését továbbra is elérhetőnek tartom, de a télen mindenképpen új játékosokat kell igazolnunk – idézte Berki Krisztián szavait az MTI. (ftc.hu)
- ezek készek... Mind szép nyilatkozat. Még hányszor sütik el, hogy megerősítik a keretet??? Sokszor... S megerősítették? Nem....
most jöttek rá hogy fika a keret? eszméletlen....
aki látta pl a Hertha elleni edzőmeccset (én marharépa kifizettem a 2.600Ft belépőt..micsoda baráti árak... s néztem a stadion ugyan olyan gány mint 2-3 éve .... s a csapat is....