\"\"
  • Loál János #62829
    ja csak az a baj hangi, hogy tegnap /who odin kb 4 buffbot +10en valahány hibi stealther
    /who hadrian 1fg hibi, /who emain meg 12 ember volt.... ezzel szemben elég sok midi és alb grpot láttam mindenhol tegnap, de főleg midiket, albok csak emainba voltak 4fgvel.

Bár emain este szerintem most nagyon jó volt, miután 38 hibi kimászott rvsrzni, Dcnél hatalmas csata volt midik-hibik-albok is aprítottak rendesen :)
    A donk által belinkelt képen látható egyéneket egyébként megszopattuk nem sokkal később (hát nem pont akkor jött 1fg hibi, sok kis gyökér menekült stealthbe de már késő volt:) ugyanúgy járt az infil zerg is 15percel később... Hozzá kell tegyem mi is kaptunk szépen a pofánkba tőlük logolás előtt :).

De a lényeg az hogy hibiknél lassan több stealther és buffbot van mint non-stealther rvsrező, ami azé midiknél és nálatok nem igy van... és kurvára nem mindegy, hogy úgy kell rp-t szerezni, hogy spanok harcolnak és egy-két castert-supportot leszedsz azt csókolom (volt nekünk is ilyen, elég feelinges egy csatában befarmolni 1-3k rp-t shadel:) Nah csak ennyi, abban igazad van, hogy sokszor van odinsba hibi stealth zerg (sajnálom is néha amikor solo emberke jön és 5+ ember ráveti magát, mert gusztustalan picit, de hát ez van én is így jártam sokszor, ezé nem megyek egyedül szinte soha.)