\"\"
  • Dikkma
    Egy kérdés!

Idézek!

"Elado 256 Mb pc133 SD ram! ! ! ! Penzugyi gondjaim miatt nagyon surgos! ! ! Holnapi atadassal (04. 04), az elso e- mail iroja megkapja! ! ! ! ! A ram nagyon jo, kiprobalt, csak 2 honapos. Mobilom nincs, de ha irsz egy telefonszamot, felhivlak fulkebol! Nagyon surgos! ! ! ! ! ! ! ! "

Nemtom' miért de kéthavonta egyszer HA benézek apronetre, akkor sem a számítógépbe, és ha igen akkor sem a ramba, de most benéztem, és tegnap volt ez, ma meg:

"Szoval meg mindig megvan a 256 pc133 SD- m. aki megveszi ma, az 9000- ert megkapja, mert nagyon surgos lenne. Nincs mobilom, de a mailt egyfolytaban nezem reggel negyed hettol. Ha irsz telefonszamot, felhivlak fulkebol! ! ! "

Szal írtam neki hogy nekem kőne (én anno lemaradtam a 7200 ft-os ramárakról :) ) de mi a baja, hogy ennyiért adja? (a ramnak)
    Főhívott hogy még nem kérte senki találkozzunk.
    Namost nekem nagyon kéne a ram, de 9nél több nincs rá, szal nekem megérné. Kérdés, hogyan kapom el, ha hazamegyek és a 9 ezres ramom szar? Mer' még ma át kéne vennem, de hogyan nézzem meg előtte..? Vigyem a gépet? :)