\"\"
  • Rincewind
    Hát nem.
    Én bementem játszottam egy picit (kb. 5 percet és valami csoda folytán akkor éppen kurva jól ment a játék) és ki lettem rúgva, de úgy, hogy visszamenni sem tudtam. Egyébként játék alatt meg sem szólaltam ezen a néven voltam bent és nem adtam semmi okot a kickre.
    Gondolom, nem tetszett, hogy valaki jobb a klánnál a saját szerverükön... Egyébként nem szoktam flamelni, de kicsit sok volt tegnap ez a dolog...
    Arról, meg, hogy kinek kéne magát beképzeltnek tartania arról azt hiszem a tegnapi adminnak egy közepes méretű tükör előtt illene elgondolkodnia, nem nekem... :/
    Egyébként nem történt semmi, csak többet nem megyek arra szerverre...

Rince

u.i.: Az egész Saints klánt köcsögnek titulálni hiba volt a részemről! Ezért elnézést kérek! Az a köcsög, aki kirugott meg te mert ilyen ''kulturált'' vagy :)
    Arról meg nem ártana elgondolkodni, hogyha van egy szerverem, ahol admin vagyok és azt a szervert nyílttá teszem mindenki számára, akkor vállalom, hogy fair leszek az ott játszókkal és nem játszok Istent, mert másnak is jogában áll egy jót játszani nemcsak nekem...