\"\"
  • Dikkma
    |topic off!|
    CSá Furkó! :)

LAN megy! Először úgy indult, hogy amikor otthon lekaptam vizesblokkot prociról, és elvágtam zsilettel a vezetéket, elkezdett folyni a víz a gép belsejébe --> gyorsan ledobtam végre a csövet a földre, és a gépet feltettem az ágyamra --> ott volt a proci. Bazz mondom, de nem gondoltam, hogy gáz lehet. Megérkezünk, rakom össze cuccost : hű, mondom, le van kicsi törve a procimból. Na mindegy! Összerakom cuccost, indítok, semmi... tarkóm zsibbad, bakker, lesarkaztam... szuttyogás még egy kis ideig, gép bekapcsol... HUUUUHHHHH.... :)) minden működik, ilyen LAN még nem volt, mind a 4-en volt valami gáz. Itt minden tökéletes.
    MSN nem megy! Ma sikerült csak szereznünk egy 10 méteres soros kábelt, és 9 óta szuttyogtunk a netes kapcsolatmegosztással. Most megy (eddig egy indiai progival voltunk, kb. 4 linket bírt fejenként, utána lehalt a net:)) de csak szörf van. Az MSN, irc, ftp mind más portot használ, úgyhogy topic off-os hozzászólásokkal üzemelhetünk csak... : )
    Izé sms-t megkaptam, de egy 3 felé osztott simgle isdn-el nem fogok felkúszni 777sms-re...
    Amúgy : igen, UT-ltünk is! Gecók 2-en voltak ellenem facing SE + 5 bot, én meg egyedül + 6 bot, erre elkezdenek kempelni mind a ketten. Nyertek 1-0ra, bevitt egy bot nekik egy flaget... bunkók, hiába rusholtam mint állat. Persze következő pályán lenyomtam őket 5 perc alatt 3-0 ra, ott nem lehetett sniperezni. Csak ahogy a kérdésekre válaszoljak! :)
    |topic on!|