-
Ez a Fallout ingerencia elég érdekesen alakult ki nálam.
Néha hallottam fórumokon, hogy mennyire "totálmegagigafasza". Nem igazán foglalkoztam vele, bár a kíváncsiság magja azért elhullott. Aztán Németországban valamelyik részét (ha nem mindegyiket) betíltották. Ez máris elegendő lenne a beszerzésre, de még így sem kezdtem el vadászni rá. Aztán megláttam vagy 2 képet a játékból és akkor már azt mondtam ezt jó lenne beszerezni. De! A lényeg most jön.
Egy ismerős srác hozzám szokott járni anyagbeszerzésre és a legújabb játékokat át szoktam neki másolni (BSA hallelúja).
Aztán csak úgy kíváncsiságból szétkukkantottam a vinyóján és látom, hogy a Fallout Tactics (ez a 3. rész) fel van rá installálva. Na most géniusz Axon ezt gyorsan leszedte és azt gondolta, hogy elindítja.
Nos indítgatom és természetesen kéri az eredeti cd-t. Ennek a drága emberkének egy eredeti cd-ről volt feltelepítve a game. Brrrr.. Milyen emberek vannak. Na nem tolsz ki velem mondtam neki és beszereztem hozzá a crack-et. Kettő volt hozzá a neten egy 1.25-ös és egy 1.27-es. Tölteném rá, de mindkettő kiírja, hogy nem megfelelő verziójú az .exe. Gondolom az eredeti játék ennél alacsonyabb, mondjuk 1.00 :)
Na nem tolsz ki velem mondtam neki ismét és leszedtem az eredeti patch-et, rögtön mindkettőt (1.25 és 1.27) mivel én roppant fifikás gyerkőc vagyok. Természetesen jött a következő pofára esés mivel mindkét patch instaljakor kiírta, hogy nincs a gépre feltelepítve a Fallout, így először telepítsem fel. A kis mocskok megnézték a registry-t és reklamáltak.
Naszóval! Ez az ügy kezd személyessé válni. Egyfajta Nagy Leszámolás.
Axon vs. Fallout.
Csak egy maradhat!
Ezért szeretném beszerezni a Fallout-ot, lehetőleg mind a hármat :-)
Szóval ha átérzed ennek a nemes kűzdelemnek minden aspektusát, akkor légyszives tölts fel a 2. részt, ez jó lesz amolyan első pengeváltásnak, köztem és a fallout között ;-)