Nekem is sok minden nem tetszik a weblappal kapcsolatban. Igaz, hogy tenni nem igazán tudok ellene tenni tenni, mert nem értek hozzá. Ti nem tudjátok, hogy így is mennyiszer cseszegettem Andy-t és Panyit MSN-en keresztül, hogy miket javítsanak ki. (Főleg az nem tetszett, hogy Firefox-ra van az egész optimalizálva, és IE alatt szétcsúszik minden.) Tessék őket is cseszegetni, hogy mit javítsanak ki. Néha bevállik... ;)
A bejelentkezésnél én nem tapasztaltam gondott. Több gépen is megjegyzett egyszerre, és ez szerintem jó.
A szavazásnál azt mondták, hogy azért nincsen rögtön kiírva, mert lassítaná az oldalt. Én is szeretném rögtön látni az eredményt, de sajna nem látom. A Hardwired hírek is hiányoznak (így nem is látogatom azt az oldalt), de ez szintén a gyorsítás miatt lett kiszedve.
Amúgy ultimátum volt arra, hogy a motort változtassák meg a srácok, mert leterhelte a szervereket az adatbázis.
A hozzászólásoknál és a blognál figyelni kell arra, hogy néhány karakter ne legyen benne. Érdemes a küldés gomb megnyomása előtt vágólapra menteni a szöveget... Amúgy minden fórumnál ezt csinálom a biztonság kedvéért.