lézeres-szem-műtét
-
Felhozom eme topikot (asszem itt az ideje), mert én is gondolkodom a műtéten.
Nem tom azóta feljlődött-e a műtét. Valaki írjon friss élményeket, mert azért mégiscsak a szememről van szó. Nagyon elkeserít, hogy mennyire nem látok, pedig azért nem annyira vészes a szemem (minkettő -3,5-ös). A múltkor is kivettem a kontaktlencsémet (éjjel-nappalit hordok) és már majdnem elbőgtem magam (hát igen bevallom férfiasan :-D). Persze tom, hogy nincs miért kiakadnom, de akkor is rossz.
A műtét utáni fájdalom már nem riaszt vissza. Azok után, hogy normál lencsében aludtam egyszer éjjel, amitől úgy begyulaldtak a szemeim, hogy napokig csak a falat ütöttem fájdalmamban (nem vicc) már bármi jöhet. :-)
A gondolatától is kiráz a hideg, hogy valami éles dolog közelít a szememhez, szal örülök, hogy feltalálták ezt a lézeres bigyót.
Szal pár nyugtató mondat kéne a műtétről. :-)
Biztos 100%-ig biztonságos? Sok tökölés van vele? (csak mert hallottam oylat, hogy utána 1 évig kell szemcseppet használni) Romlik utána a szem?
Eddig mindenhonnan azt hallottam, hogy nagyon okés a dolog és, hogy megéri, de nem tudom kiverni a fejemből azt a mondatot, amit egyszer a barátom mondott:
Amíg az orvosok szemüvegben járnak, nem bízok ebben a módszerben.