lézeres-szem-műtét
  • Perszepeta
    18 napja volt PRK szemműtétem és egy pici bíztatásra/véleményre lenne szükségem. -2,75-ös volt a szemem műtét előtt. 1 hete voltam kontrollon és B 85, J 80%-ot állapítottak meg, de én nem érzem annyinak, pláne hogy pont fordítva, a bal szememmel nagyon homályosan látok, erős a kettős látás mindkét szemre is, igaz néha kitisztul, főleg műkönny használata után. 1 hete nem tapasztalok semmilyen változást. Hamar elfárad a szemem: laptopozás pár perc után kezd összefolyni, tévét úgy ahogy max 1 órát tudom nézni, szóval inkább pihentetnem kell. Tudom hogy TÜRELEM kell még, és fél év a teljes felépülés, de számíthatok arra hogy 1-2 héten belül azért már tisztábban lássak? Távolra egész jó, élvezem, hogy napszemüveget hordok és viszonylag "élesen" látok, de még nem az igazi az sem. Szóval se távolra, se közép-távolra, se közelre nem túl éles a helyzet 18 nap után. Az erőteljes kettős látás zavar a legjobban. Van aki hasonlót tapasztalt? Pozitív, megnyugtató válaszokat várok, pánikra szerintem még nincs okom :)