Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
lonvard #3644 Nekem az első része volt a korszakos élmény, még pont az internet előtti 1-2 évben. Zéró angoltudás mellett csak azért mertem belevágni, mert a Pc Guruban a Lili sok oldalas regényben leírta a végigjátszást. Végig is toltam. A másodikat valamiért sosem játszottam ki. Nem tudom mért. Pedig oda már save editorozott félelmetes karival mentem. Asszem 11. szintű asszaszin/ 12. szintú mage duál kaszt emberrel indulónak, és akkor a speciális effektek közé beraktam pár izgalmas dolgot, pl. hogy farkasemberré tudtam válni.
Pár éve újra kezdtem, mer ki akartam élvezni, hogy végre értem is a szöveget, illetve a mágiával akartam játszani. Ugye rengeteg varázslat, és akkor a kombinációk, meg ahogy össze tudtunk rakni több varázslatot, és egyszerre lehetett kisütni. Olyan lehetőségek azóta se voltak játékban szerintem. Csak kiütközött, hogy a történetet nem felnőtteknek írták. A Witcher után gyermetegnek éreztem a párbeszédeket, olyan érzésem volt, mintha gyerekmesét néznék, és aztán feladtam. Remélem az új Baldur's Gate az a korszellemnek megfelelően felnőtt agyú emberek számára is fogyasztható. Lehet meg is veszem mindjárt.