Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
Aggyisten!
nem hiszem, legalábbis ugy emléxem, amikor felkér, hogy keressük meg a cimboráját, a másik idiotát, Montaront, akkor felajánlja, hogy elkisér ezen utunkon..(nem biztos, nem emléxem már tisztán)
Aerie nekem is a szivemhez nőtt, ugy néz ki, jöhet bármilyen powefull csodamágus, már vele küzdöm végig a környéket. Lehet hogy gyenge, de valahogy jobb az egész feelingje ha nekem is szimpatikusak a karaktereim, nem csak azért vannak, mert erősek, hatékonyak (nemárt persze néha, az is tény).
Közben azért mentem tovább. A kastély immár csak valami rom, esetleg turista látványosság, mert hogy élő ott nem maradt lakni, az is tuti. :] Nemsokkal rám, Windspear Hills környékén meg jol rászedtek. Leütöttem pár ogre-t talán, aztán kiderült, a Rend lovagjai voltak. Szerencsére van előtte save, mert itt áltam meg most a játékban. Nemtudom egyelőre, hogy muszály e leverni a lovagokat, vagy van békésebb megoldás is. Habár, ahogy elhallgattam utána az öreget, Garren Windspeart, lehet elnézik nekem, és ez is hozzátartozik a történethez. Szoval most itt járok, megyek éppen kiszabaditani a lányát. Csak még gőzöm sincs, hol is van :]] valami banditák lopták, izé rabolták el :D No, további jonapot mindenkinek.