Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
Aggyisten!
Ujra nekikezdtem, mert az előző savegame-k egy winreinstall keretében megszűntek létezni.
Hol is kezdjem. Kiszabadultam a börtönből, mondhatni aránylag könnyen. Csodálkoztam eleinte, miért szorja az xp-t szinte mindenért, amit csinálok. Aztán rájöttem, hogy nem is olyan sok az, amennyinek elsőre tűnt..sőt. (varázslatok tanulása, csapdahatástalanitás, ezekre gondolok) Noszoval, lecsapkodtam mindenkit, a dzsinnek hoztam egy üveget (mondtam neki, hogy igyon sűrűbben, akkor lesz elég lakása :]), a három szerencsétlen tündérnek megigértem hogy azt az izét elviszem a királynnőjüknek..stb. Szoval kinnvoltam. Fellélegeztem, hogy na most kezdődik a túrázás. Ám hopp, Imoen huss, elrabolták. Aztán ha már ott voltam, felvettem megint a kis Aeri nevezetű elf magus kislányt, miután a gnome illuzionistát fejbevágtam. Aztán vettem pár cuccot, és elindultam a déli dokkok felé, de mostmár ovatosan. Ugyanis az előző játékban mire végig mentem egy-egy helyszinen, északrol délre, legalább 5 questet kaptam :D ami nem is lenne baj, de a végén már assa tudtam, ki kinek a mije. Sajna ebben a Journal talán egy picit jobb volt, az 1 részben. Igaz, itt meg jobban irja a questek lényegét, szal 1-1 :] No, egyelőre kész a csapatom, most tisztitottam meg ismét Nalia kastélyát az orkoktol. És itt megálltam kissé. Felmerült bennem pár kérdés, és addig nagyon nem akarok tovább menni, mig nem tisztázom.
1: az előző játékban cipeltem a huje "wand of ..... key"-eket a bortonbol végig..azota rájöttem, a csapdákhoz kellett még ott, szoval ez már nem gond.
2: van pár tárgy, amivel gőzöm sincs mit kell kezdeni. Pl itt van Nalia kastályának a teraszán pár édes kis kutyuli :]] sajna csunya véget értek, de maradt belőlük 3 v 4 db hús. Na az mire jo?
3: most kész a csapat. vagyunk 6an, aránylag jol el tudok harcolgatni velük, 3 közelharcos, Jaheira, Minsc és a főkaraterem, egy assasin kislány, hátula meg a tüzérség, Nalia, Aerie (mágusok többek között, és ha nem varázsolnak sling vagy bowokkal bohóckodnak) nomeg ott van a fejvadász Noshimo vagy ki, aki meg vagy bow, vagy ugrál shadowokba és üt nagyot..Szoval, megvan ez egyelőre, de gondolom, lassan Imoen megint csatlakozik. Igy azt akarom kérdezni, hogy megmaradt e az a dolog a 2ben is, hogy ha egy kocsmában kipakoltam a partibol az npc-t, akkor az ott eliszogat, csajozik addig, amig arra nem megyek megint?
na, ez igy hosszu lett, dehát nagyon szeretem ezt a hüje játékot, és vannak dolgok, amikre magamtol nem jövök rá. (leirásokat meg walktrough-ot nem akarok olvasni, ugy oda az egész történet varázsa) Na, további jonapot mindenkinek!