Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
Aggyisten!
Véget ért a diablos korszakom, és pár Silent Hunter mission után, asszem elkezdődött a BG2 és a PoR éra (a neverwinterig ofkorsz). Egy éve lassan itt figyel a BG2 a polcon, de még nem jáccottam vele, csak egy teszt elejéig. De most végre teljes válszélességében nekiestem, egyelőre egyedül, önállóan. Ha elakadnék, majd kérdezek tőletek. Eddig megy minden, igaz néha mosolygok magamon, amikor 2 orányi kinlodás után beugrik egy megoldás, ami annyira kézenfekvő, hogy már szinte fáj. Node, nem ez a gond. A gond, hogy kellene valami bevált módszer, hogy napi 2 ora alvás is elég legyen. Mert amig diablo-t abba lehetett hagyni az első patri/matriarch kari után bármikor, ezt sajna nem.. na csak ennyit akartam, ismerve magam, fogom még kérdéseimmel az idegeiteket tépni :D na további jonapot, mennem kell dolgomra..
ui: annak azért örülök, hogy sok kedves ismerős között, imoen drága is ott vigyorgott a csapatban, mégha most éppen away a statusa ideiglenesen :]
ui: asszem Misc belezugott Aerie-be..Jol elbeszélgetnek egymással, és harc közben ha gáz van, félredob mindent, és megy megmenteni, nagy felkiáltások közepette. :]