• Zeneger
    #73
    Óh kéhérem emberek. Ennyi hülyeséget, hogy a játéktól valaki agresszív lesz BAROMSÁG.
    Én 1990-ben születtem és 5 évesen már a Wolfeinstein 3d vel játszottunk a szomszéd kis sráccalk aki majdnem rosszul lett tőle. Utána egyedül végig nyomtam a Doom 1 és Doom 2 majd neki láttam a Quake sorozatnak. És egyáltalán nem lett semmi problémám igaz miután tartottam pihenőt a két játék között annyi nyoma maradt, hogy az összes haveromat elneveztem egy ellenségnek és röhögtem rajtuk mikor nem tudták mi bajomvan. :D
    Utána ismerkedtem meg az Unreal és GTA játék sorozattal és KURVA jók. És bárki bármit mond a leg jobb fps ek közé tartozik a Heretic és a Space Hulk na azokon a röhögés és a beszarás kerülgeti az embert. Ma már mindenki szebb grafikát keres egy játékban meg minden de az érzést nem tapasztalhaja amit a régieken kaphat az ember.
    Rengeteg más jut eszembe például most a Fable the Lost chapters ami RPG abba is a tizen éves srác egy tőrt szúr az ellenfele melkasába és fröcsög a vér...ennyi erővel be lehetne tiltani az ÖSSZES HORROR és Akció filmet meg a pornó ipart is belehetne zárni.
    De ha a valóságban keresnek izgalmat akkor mennyenek bulizni, csajozni és koncertre járni, a koncerteken belül RENGETEG ZENE bandátis belehetne perelni ennyi erővel mivel az zene erőszakkos vagy olyan információt tartalmaz ami nem való fiatalkorúaknak. De csak be kell kapcsolni a rádiót vagy tévét netán a neten és máris tele van valós dolgokkal a feje a kölyöknek.
    A zenével kapcsolatban itt van egy két kedvencem és semmi baja nincs a 6 éves unoka hugomnak mikor meghalgatta velem.
    A kedvencek:
    S.O.A.D (System Of A Down)
    Godsmack
    Rammstein
    Him
    Merilyn Menson
    Papa Roach
    Tankcsapda
    Rózsaszín Pittbul
    és még sok más.

    De semmi baja nem lett a huginak mert utána leültem mellé és ELMAGYARÁZTAM neki, hogy mi micsoda és mit SZABAD és mit NEM SZABAD TENNIE!!!!
    Szóval több mint bizti, hogy nevelés és személyiségtől függ, hogy mi lesz egy játék után az ember.
    (Engem azok a rohadt platformerek húznak fel. MINDIG MEGDÖGLÖK 1 K**** ÉSZRE NEM VETT DÖG MIATT!! De Zitus( unoka hugom) imádja ezért nem csapkodok elötte és csak mosolygok majd elkezdem halgatni a Cubertet.)
    Szóval a hülye pszihológusok BE KAPHATJÁK AZT A NAGY BÜDÖS G***S LÓ ***** MEG ELMEHETNEK A TEÓRIÁJUKKAL A JÓ ÉDES K**** A******!!