Baldur s Gate Vegigjatszas csicskaknak)
  • lwb
    Te nem a Crasher99 alt-nickje vagy? :D Csak mert kb az a színvonal. Szellemileg vagy gyerek. Ha felnőttél, akkor majd gyere vissza és beszélgetünk.

"én soha sehol nem írtam, hogy akkor játszottad a BG-t amikor kijött"
    Olyannyira akkor játszottam, hogy még bizonyítani is tudom :D Leírást csináltam róla a lemezújságunkban, ami a pc guru mellékletén elérhető volt. Visszakereshető, bár pont nem érdekel. Azt gondolsz, amit akarsz.

"divatmajmok tényleg a közelében sem voltak ilyen dolgoknak annak idején csak később foglalkoztak ilyenekkel amikor már szélesebb körben másolhattak"
    Látod, ebből látom, hogy vagy hazudsz a korodról vagy szellemileg vagy gyerek. Ha a 90-es években valóban benne lettél volna a számítógépes játékos szubkultúrában, akkor tudnád, hogy jóval azelőtt volt másolás, mint eredeti vásárlás. A szerzői jogi törvény előtt a CoV, de eleinte még az 576 is a saját újságukban hivatalosan reklámozta a kalózmásolatok készítését és rendelhettél is tőlük. A világ legtermészetesebb dolga volt minden 80-as, 90-es években élő játékosnak, hogy másolt játékkal játszik.

"igazi szerepjátékos vénájuk sosem volt"
    :D rpg.hu-n jelentek meg cikkeim 20 évvel ezelőtt, de írtam a magyar Dragon magazinba is. Mondjuk az tény, hogy 15 éve kb nem játszok már asztali játékot, de ennek az élethez van köze inkább. Sajnos.