Baldur s Gate Vegigjatszas csicskaknak)
  • Emet-Selch
    Ez képesség/játéktudás probléma, nem időhiány. Ráadásul amiket említettél azon olyan bődületesen egyszerű és könnyű játékok, hogy tényleg csak az nem játssza végig őket minimális probléma nélkül aki nem is akarja. Te lényegében csak az idődet pocsékolod a játékokkal. Mindegyikkel játszol egy kicsit, otthagyod és mész a másikra és panaszkodsz, hogy nincs idő befejezni. Rohansz csak nem tudod hova. Neked szerintem fel kellene hagynod velük. A cégek biztos örülnek a pénznek amit kifizetsz a játékokért de neked kár megvenni őket, nem sokra mész velük.

Én egyedül a BG3-at és az Armored Core 6-ot vártam idén, mindkettőt végigvittem már. Most valami mást fogok csinálni. Mondjuk elolvasok pár könyvet.

militavia:
    A BG3 egyáltalán nem DOS leszármazott csak az engine tekintetében. Hatalmas csalódás fog érni amikor rájössz, hogy bizony a BG3-ban is kockadobás van és bizony ott is melléüthet karakter nem is egyszer.

A BG2 egyáltalán nem játszhatatlan hanem csak te vered a fejed a falba folyamatosan és panaszkodsz, hogy fáj. Ha pedig annyira elavult akkor ennyi RPG tudással simán kezelned tudnod kellene egy ilyen "elavult" rendszert. Már persze ha ez a "végigvittem X-t a legnehezebb fokozaton" csak duma és hajlok rá, hogy most már ezt gondoljam.

Még egyszer leírom: soha, sehol, senki nem állította, hogy a BG 1 és 2 "open world" , ezt te csak elképzelted róluk valamilyen oknál fogva (egy idióta az interneten mondta, valami huszadrangú cikkben olvastad stb.)

Illetve: "Sword Coast Adventurer's Guide" ami neked kell ha csak a lore érdekel.