Baldur s Gate Vegigjatszas csicskaknak)
  • hawkie22
    A másik meg, anno, gyerekként (én 15 éves voltam) simán volt idönk és türelmünk játszani a játékkal, élvezni a sztorit, sokmilliószor visszatölteni, ha úgy jött össze. Most, 40 évesen én is dobom a francba a játékot/játékokat, ha egy kicsit is szívatnak, mert egyszerüen nincs rá idöm család és meló mellett, hogy naponta több órát beletegyek. A BG3-at se játszottam végig emiatt, mert egyszerüen nem jut rá elég idö. Átrohanni rajta meg nem akarok/akartam. De említhetném a Mass Effectet vagy akár minden olyan sandbox játékot, amihez sok idö kell, pl. most a Starfield. Ott van a gépemen, de kb. 2-3 órát sikerült eddig játszanom vele, még a megjelenés napján, azóta elö se vettem.
    Szóval változunk, változnak az igények, a körülmények. Pedig olyan sok jó játék várja, hogy végigvigyem (RDR2, Horizon Dawn Forbidden West, GoW Ragnarök, Starfield, BG3, JA3, Aliens Dark Descent, AC Valhalla, ezek mind ott vannak a gépemen vagy a PS5-ön, október végén meg jön a Spider-Man 2 PS-re, szóval lenne mit csinálni, csak idöm nincs. Megint gyerek akarok lenni!!! Vagy milliárdos, akkor lenne idöm. :D)