Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Hi!
True Crime: Streets of L.A.: 100%, kész, kétszer végigjátszva, tesztelve
Far Cry 1.1 HUN MODom: Textúra magyarításokat NEM TARTALMAZ, pontosan azért nem, mert a HunGames anno megcsinálta...
Nekem csak módosított FarCry logom és betöltő képem van.
The Chronicles of Riddick: Director's Cut: 402 fordítható / fordítandó fájlból kész van 384!!!
Hamarosan vége. Aztán jöhet a tesztelés. Bár Mast3rmind-nak ígértem, hogy küldök fordítandó anyagot a kooperáció keretében, szerintem helyette inkább a kész magyarítás anyagát kapják meg, tesztelésre - több szem többet lát.
Vampire: The Masquarade - Redemption: Ez az első rész! Már 80%-ot mutat kereken a lefordított karakterek számlálója.
Január végén ez tuti a kezetekben lesz, természetesen tesztek után.
Revenant: Ma nem nyúltam hozzá, tehát maradt a 87%
Colin McRae Rally 2005: Egy kis gépelés-gyakorlás, még röpke fél nap és kész. Jelenleg kb. 50%. Ezt gyorsan lehet majd tesztelni.
Hoyle Puzzle Games 2005: Nem jutottam hozzá, maradt hát 26%-os.
CSI 1: Stagnál, 20%.
Richard Burns Rally: 100%, tesztelni kell.
Marine Sharpshooter II: Jungle Warfare - ibrikkel fordítva:[/b] 100%, tesztelve van.
Ha valami kimaradt, majd még jelzem.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------