Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Hiszed nem hiszed, én egyáltalán nem szántam személyeskedésnek korábbi soraimat, bár, akik ismernek tudják, ami a szívemen, az a számon is.
    A magyarítás sajnos tényleg nagyon "érdekes".
    Persze, itt most lehet (és talán kell is) előhozakodni azzal, hogy a GTA3 hangulata, leginkább a gengszter világ így adható vissza, DE, azért nem kell újrakölteni a teljes játékot emiatt...
    A magyarításhoz passzintott szövegfájlban olvastam, hogy nem egészen saját munka, ezért nem is írtam sem nevet, sem csapatot, csak "korábbi" fordítást, hiszen ebben az értelemben lényegtelen is.
    Hangsúlyozom, az én általam elkészített szöveges + grafikai magyarítás is tartalmaz csúnya szövegeket ott, ahol az eredet is!
    Emellett, - és ezt a telepítőben is jelzem! - számos mondat a Ti anyagotokból maradt.

Ranloth
    Másfél millió karakter... szépen hangzik.
    A Max Payne 2-vel nagyon sokat küzdöttem, ezért sem esik jól, hogy átdolgoztad.
    Két hétig csak a képekkel foglalkoztam, hogy a lehető legpontosabban kapjam meg az eredeti nyers háttereket (Photoshop), majd a keresett - majdnem passzoló - betűtípussal játszadoztam a szövegfordítással, s nem egyszer az ott lévő angol jelentését kellett a rendelkezésre álló grafikai helyre fordítanom...
    Nehéz szülés volt!

Szerintem sokan tudtátok, hogy szeptembertől újra vagyok, meg lehetett volna várni vele engem és együtt összedughattuk volna a buksinkat, átnézhettük volna, hogy mik is a gondok vele.
    Őszintén, nem volt jó úgy ahogy volt?

Szóval, igazán szarul esik ez!

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
    -----------------------------------------