Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
[szSZsz] Cyrus #1487 azt szeretném megkérdezni hogy keresek én wgypár c64-es játékokat. nemtudom a cimüket de tudom hogy milyenek.
1. egy oldalnézetes játék( mário nézet) egy faszival kell menni és a feladat hogy képeket kell összegyüjteni. miután megvan az összes kép akkor a következö pályára ugrig. nem a rock horro show-ra gondoltam mert az megvan. és tudom hogy van valamilyen lámpaszerü is benne ha belemész akkor pörög a faszi és meghaltál.
2. egy pingvinnel kell menni. a játék szintén oldalnézetes. és gödröket kell átugrani. ha beleesel a gödörbe akkor megjelenik egy csontváz fej és kacsint :D
3. egy emberkével kell menni. sok lift van és a feladat hogy a ház elé lekell tenni az ajándékot de néha kijön egy kutya és leesel a földszintre ha beléd kap és meghalsz. sok lift van benne és azokon kell közlekedni.
4.van egy olyan játék amikor egy ilyen pörgö kis valamivel kell menni de a pálya maga ilyen szines körül határolt valami és löni kell vele ilyen hülyeségeet. anniyt még tudok belöle hogy ha sokáig egyhelyben maradsz akkor valamelyik sarokbol egy ilyen forditott Y megjlenik és neked megy.
5. és végül egy autos játékot keresek ami felülnézetes és olyan hogy megy az ut alatta és amikor elfogy az ut akor megkellett nyomni a tűzgombot és felpuffadt a kocsi.ennek jó zenéje van :D
Ezeknek a játékoknak a cime kéne. köszi aki tud segiteni