Bukott Killer/Morder CD-iro
  • villar
    most figyelmeztettek hogy van ilyen topik, így bemásolnám a gondom ide is:

na képzeljétek én meg tegnap megírtam a matekot hát mire hazamentem nem ott vártak a rendőrök??
    és elvitték az összes cd-m..
    tud valaki magyarázatot?: tavaly rendeltem kétszer egy csávótol játékokat és most lebukott és mivel a postai adat engem is mutatott ki jöttek hozzám is. Az lenne a kérdésem hogy mivel csak tanuként szereplek az ügyben jogosan foglalták le a cd-jeimet és vitték el a 80gigás vincsimet, teli személyes adataimmal, többek között a mostanában irogatot regényem szövegével együtt?????

ja meg jegyzőkönyvezték a vallomásom, azt mondtam hogy igen rendeltem, de üres vagy sérült volt a lemez ezért kidobtam, aztán nem bűn ha üres lemezt kaptam
    volt házkutatáshoz papírjuk, de ha postán rendelt dologról volt szó miért a vincsim vitték el, és egyáltalán honnan állapítják meg a 140 darab lemezemről
    hogy melyket a netről töltöttem(azt vallottam hogy 98%ban ilyen) és amit nem onnan szedtem?
    ja sodi, vittem a artisjus papírjaimat, meg Dénes Bertold ügyvéd úr nyilatkozatát+ Tóth Péterét is, mármint azért mert ezeket a netről töltöttem magáncélra

bocs ha nem ide való a problémám de felcsesztem magam, jogos ez hogy egy sima tanúszerepből ilyet csinálnak?