11074353081353622639.jpg
  • Palinko
    #15872
    Igazából tényleg egyszerű fellőni a dolgot itt van az én próbám példának kedvéért ez azért jó mert idáig nincs kockázat és elég szépet fizet már 1 póló eladása is, de a kockázat ott van hogy ha most megkérnénk valami instást hogy posztolja valóban vennének emberek? Mert nála működött de már biztos kitapasztalta hogy kiket érdemes megkérni, ha így most random választanánk valakit akiről gondoljuk hogy jó 20-30$-t kiadnánk és lehet 0 vétel lene, de még 2 vagy 3 sem lenne profitban minimum 4 vétel kéne hogy keressünk egy kicsit. Nem tudom felmérni a kockázatot de nagyon bután érezném magam ha valakinek fizetnék és semmi nem lenne belőle, ezért lenne jó ha működne rendesen a topic tudnánk egymásnak segíteni, de inkább az volt jellemző hogy spamelésre használták kb az emberek, vagy ha talált valaki valami jót titkolta mi az pontosan nehogy neki kevesebb munka jusson, de azért voltak jó arcok is mint Spare5 stb de belőlük kéne több meg akinek van tapasztalata mert a videó ha ad is ötletet nem vagyok benne biztos hogy megéri elkölteni a reklámozásra így 0 tapasztalattal ilyen téren. Lehet hogy a covid időszak nem a vicces pólók vásárlásáról szól pl.

    Vagy valami olyasmi konstrukciót hogy nézd elkapod a bevétel felét ha tőled jönnek a vásárlók, google lekövetheti hogy honnan jöttek, aztán ha ebbe belemegy többet is kereshet mint 20-30, de akkor el kéne pl 8-9 pólót is adnia, ami még mindig nem valami nagy mennyiség ugye. Aztán már legközelebb látnánk hogy ilyen csatornától kb ennyi eladást számíthatunk, a következőnek már inkább kifizetjük a 20-30$ os díját mert tudjuk akkor nekünk több marad zsebbe de elsőnek nem biztos ilyen kockázattal kezdenék. Vagy ha kezdenék is miért ne, de legalább valaki olyannal aki már csinált ilyet és segítene melyik instásokkal érdemes üzletelni. Mert tényleg nem vág földhöz a 20-30$ de ha belegondolsz hogy más oldalakon hónapok alatt keresed meg (pl az említett honeygainon január óta gyűlt 15$ és még mindig dög lassú) akkor azért belegondolsz hogy érdemes-e egy instásnak elutalni mikor lehet csak tapasztalatot nyersz ezzel.

    Az alis dolgot sokan csinálják pl az is megy hogy alin megveszed máshol eladod, de aliról azért jellemzően nagy rendeléseket lehet leadni 10-100-1000-res darabszámokat várnak, van az aliexpress ami kb ebay, de kártyás fizetés nincs akkora vásárlói biztonság mint ebayen ezért én mindig őket választom inkább meg a paypal miatt is az a pár cent 1-2$ különbség simán megéri. Ebayal eleve nem árt vigyázni mert vásárló szempontból jó hogy ki van nyalva a feneked de képzeld ha ott lennénk eladók? Simán visszaküldhetik a dolgokat és akkor a postadíjakat bukod, lehet másnak el sem tudod már adni csak bontottan fele áron stb stb. Azt ha megnézed akiktől rendeltél és minden tökéletes volt még azoknál is van sok negatív kritika mert az emberek ilyen fürdőskurvák sokszor, pl egy kosárlabda árusnál láttam 1 csillagot meg raget hogy a buta picsa a pasijának rendelte a labdát és leeresztve érkezett, ezért te egy 1 csillagos eladó vagy visszaküldte és vissza kapta a pénzt. Most érted baja van hogy nem az üres levegőt szállítgatják, amit amúgy is rajta vertek volna le, nincs annyi esze hogy elmenjen egy sportboltba mosolyogjon egyet és felfújassa, vagy akármilyen sportlétesítménybe, ha már egy normális szomszédja sincs. Vagy neadjisten venne még 10-20$-t egy szaros pumpát amire amúgy is szüksége lesz a pasijának mert nem árt néha utána fújni. Szóval azért erre fel kell készülni és a dropshipping nagyon jó dolog de képzeld el hogy telefonokat árulsz amit én szerettem volna még 7 éve, aztán fizet az ügyfél megkapja a telót neked eddig minden jó mert csak a kis hasznod van rajta ami jött neked extrába, de gondol egyet és áh nem kell neki vedd vissza, a telón kerestél pl 10$-t de a SAJÁT pénzedből fizethetsz 500$-t egy telóért ami neked nem is kell. Nem tudom lehet azóta a dropshipping szolgáltatók kezelik a returnoket is vagy lehet valahol no return policyvel árulni de érdekes minden esetre.

    Még én sem kezdtem bele a bemutató videóban valami 3 fiókos szekrény volt, elvileg a materialokat adják, de egyik feladat pl a pbr material cucc ott elvileg neked kell feltextúrázni. A munkára adnak 3 napot ha jól emlékszem, ha nem végzel nem kapsz fizetős megbízásokat szerintem, ha nem felel meg visszaküldik bekarikázzák mi a bajuk és ha látják hogy javítgatod lehet veled együtt dolgozni akkor dolgozni fognak ha nem hát nem. Szerintem ezek ilyen freelancer szerződések de lehet még annyi sem fene tudja mennyire veszik komolyan bár mivel ők cég valszeg valami alaap egyszerű szerződécske van.

    Egyébként nekem is 20/5 ös netem van és ezt is alig használja ki a sávszélességes honeygain, kipróbáltam a másik 5 lehetőséget egyik azóta bezárt a többi 4 meg még szarabb volt, semmire nem jók. Angliába meg elvileg kiszednek belőle 70-80$ havonta de a mi régiónkból úgy látszik kevés adat kell, én itt szerbiában, az elmúlt 2 hétben pl 2-3 centeket kapok naponta, de előtte sem kellett azért hasraesni 2-3 szor volt 17 cent, a 11-12 centeknek már örülni kellett naponta. Mások is azt tapasztalták hogy ha közeleg a kifizu jól belassul hátha feladja az ember :D Viszont tényleg fizetett 2 barátomnak is egyik magyarország, másik románia, de nekik sem pörög amúgy, szóval az sem számít jó helynek, biztos vannak országok ami jó helynek számít és nagyon megy, de nem csak a nagy sávszél kell hanem a jó elhelyezkedés is mint az angol példából kiderült.

    Jó lenne valakivel társulni akit érdekelnek ezek a dolgok akár egy zárt discord szerveren pl és megbeszélgetni kipróbálni és együtt pénzt keresni mert több szem többet lát, jobb dolgokat ki tudnánk találni úgy látszik mi nem vagyunk teljesen ilyen mentalitásúak mint ezek a youtuberek hogy belevágnak és lesz ami lesz, meg gondolom ők sem a kudarcaikról csinálgatják a videókat :D Plusz sok esetben amerika más, nálunk pl sok lehetőség nem elérhető, a 0-10.000 challangebe is úgy kereste az első 30$ a pólózás előtt hogy kapott ingyen részvényt egy tőzsdés cégtől, na az is csak usa only ad részvényt.

    Kis ráfordítással csak centeket lehet keresni, azért oda kell tenni az időt ha értelmesebb összegeket akar az ember, pl ezt tegnap osztották meg velem itt lehet egy kis cryptot keresni képfeltöltéssel ha az érdekel de szerintem ez nem járható út mint ahogy a videó feltöltés se majd ránézek azért még erre mert még nem néztem végig de szerintem ilyen csatornák is azzal keresik igazából a pénzt hogy hülyítik a népet ilyen módszerekkel és a módszer videó nézettségéből jön nekik a lóvé :D Mert lehetőség tényleg számtalan, de működő stratégia, meg ami nem scam és tényleg megéri csinálni most nem igazán jut eszembe az ajánlottakon kívül.