11074353081353622639.jpg
  • Palinko
    #15870
    Igazából sok lehetőség van de mind olyan bizonytalan. Az appen pl egész jó, 50$ jött ki belőle pár hónap alatt, de elég nyögvenyelős, jelentkezel a projektekre van amikre nem is jeleznek vissza, vagy csak nagyon lassan, a kifizetés mindig úgy van hogy hónap elején elküldheted a számlát és közepén fizet, ez nem is hangzik rosszul, de vegyük például hogy most csinálsz meg valamit az már csak június közepén tudod kifizettetni, de van ettől rosszabb is, tegyük fel hogy április 20-át azzal töltötted hogy csinálod a feladatokat, azt mire átnézik meg kitöltik neked a számlát amit benyújthatsz lesz csak mai dátum, május 6, de most nem nyújthatod be mert a májusi periódus nem járt le majd június elsején nyújthatod be amit akkor közepén fizetnek, szóval simán lehet 2 hónap a tökölőzés. Viszont relatív fair, nem az van mint más oldalakon hogy szarakodj 10 centért 3 órát, hanem olyan 5$-os órabér simán megvan de több is volt nekem mert gyorsabb voltam mint az elvárt szintidő.

    Rengeteg lehetőség van de még egyik sem robbant be nálam úgy igazán, pl van ez a print on demand dolog azzal is próbálkoztam, videón olyan egyszerű csinált egy béna fos designet, bepromózta 2-3 nap alatt 300$ igen ám de hogy válassza ki melyik instagram fiókkal promózza azt nem árulta el stb. Szóval sokszor ilyen kulcs lépéseket kihagynak én meg nem érzem komfortosnak befektetni ilyen bizonytalan dolgokba.

    Bányászáshoz már nagyon jó hardware kell, kivéve a Pi-nél oda csak egy telefon meg a Q-nál ott csak várni kell. Végül is mintha kapnál egy ingyen lottó szelvényt ami vagy bejön vagy nem. Amúgy mivel modellezel a cgtrader keres modellezőket én is jelentkeztem csak annyi minden mást is van csinálni hogy nem juttotam még odáig hogy az első próba modellt elkészítsem nekik. Remélem ez nem olyan lesz mint a programozókkal basztak ki, hogy valami 60-70 órás a "próba" projekt és ha azon jó vagy majd kiközvetítünk munkát :D Közben meg a cég elvállalt programozói feladatokat kiadta szerencsétlen jelentkezőknek mintha az lenne a tesztjük azok elvégezték nyilván ingyen de semmilyen munkát nem láttak utána mert nem jelentkezett többet a cég :D

    A reklámokban csak akkor gondolkozhatsz ha valamilyen nagy forgalmat generáló webes helyed van olyanról meg nem tudok hogy lenne neked.