kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    A miyazaki filmek közül mindet tudom ajánlani hisz mind csodalatos alapmű.

Egész estés filmek közül ott a Cowboy Bebop Movie (bar ajanlom elotte a sorozatot hisz megalapozza a hangulatot) Aztán alaművek még a Ghost in the Shell 1-2 Sokan nagyon szeretik az Appleseedet (nekem nem tetszett annyira) Aztan vannak kis 5-6 részes OVA sorozatok meg vannak 24-48-54-96 részes nagy TV-s sorozatgok csak ellenben az amcsikkal itt annyira nem látszik hogy ez TV-be lett szánva, hisz nagyon magával ragadóak a történetek és a helyzetek.. sokak nagy kewdvence a Kenshin (én még mindig nem láttam:D Na majd Nyáron)) ÉS persze abszolút alapmű a Neon Genesis Evangelion is. Lain-t érdemes megnézni nagyon (engem az első pár rész az őrületbe kergetett:D) Boogiepop Phantom meg ütős kis pszichothriller:) HA ezeken túl vagy tudunk majd még mondani összetett animeket:) ja és ne a címe alapján keress filmet meg van egy nagyon jó kis oldal:

www.animenfo.com itt sok hasznos info van és IMDB-hez hasonló vote rendszer és toplista.