kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Prof William
    Spoiler

Az tényleg nem kelett volna bele. Nagyon iritáltak a Kaede majd Sia és Nerine imádókból szerveződő bandák. Azok az arcok. :) Elvakult otakuk mindahány. :) De szerencsére ezek 1-2 részen belül eltüntek.
    Már nekem is hamrabb tetszett, de a 16-18 résztől lett olyan a sztori hogy hűha. :) Ennek fényében már az elejéhez is máshogy álsz hozzá, ahogy Kaede állandóan esztráljaa főhőst.
    Ráadásul a Ygdrassil szó mindig tetszett és mit ad isten eben is volt a Y-project. :)
    Kicsit furcsáltam az elején hogy Asa anyja oylan fiatal ki minha Asa testvére lenne de szerencsére meglett magyarázva.
    Mlelsleg nem is reméltem hogy a főhős Asa-val jön össze. Ő volt a kedvencem, de azt hittem megmarad mellékszereplőnek. Kellems csalódás volt. Persze a vége felé feéltem hogy "kiirják" hogy mégis a másik 3 lány közül jöjjön össze valakivel Rin, de szerencsére letettek erről.

Spoiler

Más.

Hotaruko

Senkinek sem jaánlo Hacsak nem megrögzött pszihopata. Egy céltalan marhaság, (animének van érdekes módon sorolva) sok szekszel, brutális emberáldozatokkal, és nekivadult vérszomjass emberevő próbababákkal.

Wet Summer Days

Hol animeként hol hentaiként hivatkoznak rá. A legjobb besorolással az Animeaddict oldalán találkoztam, ahol a besorolás anime de a műfajban benne van hogy Dráma, Szerlelmi,Hentai.

Három kölönböző, jól felépített sztori a szerlemről, némi drámával. Olvastam egy figyelmeztetést hogy heppyendre ne nagyon számítsak, de szerintem ha nem is heppy a vége de jó end. Az első sztorinak legalábbi, de gyanítom hogy a többi is hasonló lessz.
    A rajzolás jó az hentai rész pedig elhanyagolható, 1-2 akad elvétve de az is beleilleszkedik a cselekménybe. És amikro van az se amolyan szörnyes-kályhacsős-kötözős+füézsirjukat fröcsögtető trollos,:) hanem nomális aranyos jelenetek, ahogy két normális szerelmes ember csinálná.

Ajánlom mindenkinek aki szerti a jó történeteket és nem idegenkedik egy hangyáni erotikától sem.