kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    CSOCSO:
    hát igen... mi mondtuk, hogy az NGE nem 1 túl vidám és happy sorozat. ehhez lelkivilág és elvontság kell. én még az utolsó részeket is tök nagy izgalommal néztem, és vártam, hogy mi lesz az emberiség és Shinji-ék sorsa... :)
    a Berserk pedig csak az utolsó 6 részben lesz nagyon depi... de akkor nagyon! bár még így is emészthetőbb, mint az NGE, mert itt a végén mindenre kapunk tiszta választ! :)
    1 szónak is száz a vége nem értem azt, hogy ha vki GITS rajongó (mint Te), akkor, hogy-hogy nem szereti az NGE-t? mert a GITS is tipikusan olyan film ami nem az akció és a látvány miat lett sikeres, hanem a jó történet miatt... és az sem 1 happy end... (jó mondjuk ott a csaj túléli, de akkor is...)
    na midnd1. lesd meg az utolsó részt is az NGE-ben, és olvass el minden háttérinfo-t róla! így mikor majd összeáll a kép, rájössz, hogy amit láttál, az nem más, mint az emberiség talán 1ik vége is lehetne... 1 olyan történetet, ami bemutatja az emberi szélsőségeket... ez a sorozat művészet... :)