FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Igen. Jó előre beállítottam a figyelmeztető jelzést és már 10 perccel korábban itt ültem a gép előtt, hogy élőben láthassam. Az asztalán a kis óra mutatta, hogy tényleg élőben látjuk. Másodpercre pontos volt a stream. Csak ugye nyolc órával többet mutatott.
Jó volt a hangulat is. Láthatólag meg van nyugodva és le van eléggé lazulva a művésznő. Amikor meg énekelni kezdett, azonnal érezhető volt a profizmus és a tehetség. A vidám számoknál is és a végén a komolyabb számoknál is. Kis baki meg belefér az élő koncertbe. A végére már több mint 220 ezren néztük. Alig bírta a szerver.
Más dolog. Épp az előbb néztem meg a Fate/Zero utolsó részét. Szerencsére nem hárem történet volt. Piros fejű hülyegyerek is csak a végén tűnt fel.
Jó sok, aljas gazembert sikerült ebbe a sorozatba összeszedni. Itt persze nem a teljesen őrült, gyilkos Matolcsi utánzatra gondolok. Az ő karaktere, meg az idióta mestere teljesen rendben volt. Azt képviselték, amire készültek.
A Gilgames féle szőke szarháziaktól meg hánynom kell. A csuhás, meg a bérgyilkos egyáltalán nem tetszettek. Olyan szereplőt betenni főszereplő félének, aki azzal kezdi a pályafutását, hogy a saját apját megöli, az nekem nem tetszik. Utána hiába jópofiztatták, hogy ő majd ilyen-meg olyan, meg család apa, meg a kur** ****-t, azt. stb. Számomra az a karakter értékelhetetlen volt.
Berserker karaktere egészen addig tetszett, míg neki nem kezdtek a végén a szőke ciklonnal lelkizni. Kész, ott el is ásta magát.
A két lándzsás szépfiú meg pályát tévesztett. Nem ebben a játékban, csatában kell lovagiaskodni. Talán annak idején nem kellett volna a főnök lányát megdugni és akkor kevesebb problémája lett volna az életben.
Assassin...ehh. komolytalan. Kár volt belerakni a történetbe.
Szőke ciklon... hát, kellett egy szép pofi a történetbe, aki fekete, testhez álló nadrágkosztumben motorozik. Sok értelmét nem láttam neki sem.
A mestere, vagyis, aki eljátszotta, az aranyos karakter volt. Need for Speed-et átültethette végre élőbe. A kis huncut. Szegényke jobb sorsra lett volna érdemes.
A bogaras vén gazember, meg a hülye gyerek.. ehh. Ha a vén gazembernek ennyire kellett az a szar bögre, miért nem ő ment hadonászni a botjával a háborúba?
Aki igazán szimpatikus karakter volt az Iscander (vagy írták Iskander-nekl is). Helyre tette a lovagias kislányt a királyok beszélgetésekor. Igazi, felnőtt, komoly gondolkodású karakter volt. Amit mondott meg: A háborúban semmi nem szép, semmi nem lovagias. Ezek a szép szavak csak azért kellenek, hogy a forróvérű fiatalokat a politikusok, meg a királyok rábeszéljék arra, hogy az ő kivánságaiknak megfelelően menjenek a csatamezőre és sorra haljanak meg olyan célért, ami igazán őket nem is érdekli.
Amúgy meg a mesterével (Nyikhaj Tóni) kialakított kapcsolata is példás volt. Nevelte, tanította a kis patkányt, hátha egyszer ember lesz belőle.
Mini Rin meg aranyos volt és teljesen felesleges ebbe a történetbe.
Elnézést! Kicsit hosszú lett.