kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Trucker39
    Kicsit több időm volt most ránézni a listára.

1. Az első anime film, amit láttam. Lehet, hogy korábban is belenéztem ebbe-abba, csak konkréltan nem tudtam, hogy az egy anime. Ezt a filmet is kicsit félve néztem meg. Attól tartottam, hogy ez is valami ... "Ütlek, terülsz, váglak borulsz!" negyven kilós, üvöltözős, hülyegyerek film lesz. Azokat messze elkerülöm. Sőt... Szerencsére pozitívan érintett a dolog, így megkedveltem ezt a műfajt. (mielőtt szó érné a ház elejét, már bőven 50+ vagyok, így nem minden újdonság érdekel) A film tetszett, azóta láttam még egyszer.
    2. Ezt is elég hamar, az 1. pont után láttam. A megjelenítése kicsit zavaró volt, de hamar megszoktam. A története viszont nagyon megfogott. Az ilyen szomorúbb, esetleg tragikusabb hangvételő történeteket szeretem. Nem hiszem, hogy megnézem újra.
    3. Passzolom.
    4. Szintén passzolom.
    5. Lásd fentebb.
    6. A címe nem mondott tegnap semmit, így ma rákerestem. Szégyellem, de nálam Wolf children-ként ragadt meg. Szintén még az anime nézős pályafutásom elején láttam. Igazi családi mozi, sok komoly gondolattal. Nekem tetszett. Olvastam véleményeket róla, hogy dehát a vége, stb. Szerintem pont így volt a jó befejezés. Nálam nagy kedvenc lett. A sok vidéki öreggel az élen.
    7. Passzolom, csak belenéztem egy - két YT videóba. Ilyen zenés izét láttam. Nekem ezt a piacot bezárták az Angel Beats!-l. Azt a történetet felkészületlenül néztem meg és a hülyéskedések közben rúgott akkorákat a lelkivilágomba, hogy csak na. Óvatos vagyok azóta, Bár a LiSA verziós Ichiban azóta is gyakran hallgatott zene nálam.
    8. Fate sorozat ideág teljesen kimaradt nálam. Több okból is. Egyrészt fogalmam se nincs, merről is kellene neki kezdeni, mert elég nagy kavarodást érzékelek az erőben. Másrészt sok féle történet van benne, még nem mertem ilyennek neki fogni. 40 részes történet is nálam fél évig fut legalább, mivel képtelen vagyok - meg nem is érdekelne - napi sok-sok részt megnézni egy történetből. Ilyen volt a Grand teacher Onizuka például. A két évadot időtlen sokáig néztem. Igaz, elég gyengén volt rajzolva, de nekem így is tetszett.
    9. Passzolom.
    10. Szintén passzolom.