kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Maala
    Nem tudom, az ilyen antiszociális karakterábrázolást általában azért túlontúl túlzásba viszik, ahogy itt is. 0 kommunikáció a többi karakterrel az első ~16-18 rész alatt, és csak a picsongás, hogy Emilya-tan-tan-tan-tan. Úgy kb. az udvari gyülekezetes mélyponttól elkezdi használni az eszét - és igen, dramaturgiai okokból, mivel annál lejjebb egyszerűen NEM volt, illetve hát, ha a történet ívét nézzük, az volt a tetőpont -, és onnantól már egy sima 6/10. Ami igy felhozza 4-esre az évadot.

Persze az első pár rész után (kocsmás dolgot és feloldása) még 8-as volt, de aztán... Nem tudom, az én izlésemnek tulságosan idióta volt, a képessége, és annak eredete egyáltalán nem érdekelte még csak látszólag sem (még ha nem is beszélhet róla senkinek). Egyszerűen túl buta a sorozat, hogy bármi több maradandó legyen belőle a rajongótábor hype-ja miatti waifuháborúnál. :-)

Nem hiába pont a már emlitett 4. résztől (hisz egy héten adták le, asszem) volt egyértelmű, hogy abban a szezonban (2016 tavasz) a Boku no Hero Academia kb. fényévekkel jobb lesz. Vagy Sakamoto desu ga...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.06.23. 22:09:49