kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • xblades
    Nincs szerencsém ezekkel az ecchi animékel, most is sikerült egy totális gyöngyszemet megnéznem Love Hina érdekesen indul majd Fanservice-be fullad. A végére sikerült elérni kis történettel hogy élvezhető befejezést kapott volna, de nem mivel még 5 Ova-n át meg az amúgy is elég szenvedősre sikeredet szerelmi szál. Az alábbi anime (Rosario+Vampire) is kenterbe veri ezeket, Rito-ét pedig már szinte könyörög az ember ilyen férfi főszereplő mellett.
    Könyörgöm pont japánoknál jön elő, hogyha egy lány szájon csókol akkor még elmélázik hogy mik is az érzései felé???
    És mikor végre összébb boronálódnak a srác elmegy az álmait kergetni?
    Én a csaj helyében tuti összeszedtem volna egy másik pasit és a visszatérő fiúnak megmondtam volna hogy menjen vissza álmokat kergetni az édes nőnemű szülőjébe.
    Tipikus ecchi szerelmi húzza-vonna. De egyszer még így is jó volt megnézni, mert legalább elfogadható lezárást kapott.